A kutyán kívül az ember legjobb barátja a könyv. A kutyán belül nem lehet olvasni. (Groucho Marx)

2010. február 22., hétfő

A férfi

A nő után ennek kellett jönnie, és nem csak azért, mert Bt. elhozta nekem kölcsönbe, hanem mert annyira tetszett A nő, hogy úgyis megszereztem volna, mert úgy érzem egy ilyen must have. :) Legalábbis számomra.

Szintén nem csak férfiaknak szól a könyv, egyaránt mindkét nemhez szól. Néha elgodolkodtam azon, amikor olvastam, hogy Csernus doktor hogy viselkedik a párjával, hogy ilyen férfi létezik még? Vagy csak a mesében? És tényleg, a férfiak (tisztelet a kivételnek, mindig) miért nem képesek kimondani az érzéseiket, beszélni róluk? Miért olyan nehéz lekommunikálni a dolgokat? Talán túl könnyű lenne, ha mindent meg lehetne beszélni..

Ez a könyv kicsit lightosabban van megírva, mint A nő, ez tény. Persze azért itt is megkapják a férfiaknak nem nevezhető hímneműek: pp-k, azaz puhapöcsök. És egyetértek, sajnos sokukra leginkább ezt a jelzőt aggatnám a "férfi" helyett, úgy érzem jogosan.

Most kicsit úgy hangzik, mintha valami megkeseredett férfigyűlölő lennék :)) pedig nem, nagyon nem. És úgy szeretnék hinni abban, hogy a sok rossz tapasztalat után kellemesen csalódok majd.

"A szavak mellett fontosak a tapintások, simogatások, ölelések, cirógatások."
Ez így van. De még mennyire..  De fordítva is igaz.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...