A kutyán kívül az ember legjobb barátja a könyv. A kutyán belül nem lehet olvasni. (Groucho Marx)

2009. február 20., péntek

Személyiségünk rejtett tartalékai

Kollegámtól kaptam kölcsön ezt a könyvet, mondván valamelyik nap a kezébe került, és csak érdekességképpen elhozta nekem, hogy töltsem ki benne a személyiségtesztet, kíváncsi mi jön ki nálam.

Természetesen nem veszem valami komolyan ezeket a teszt dolgokat, de úgy vagyok vele, hogy néha szórakoztat, és olykor van benne egy-két dolog, ami esetleg még igaz is rám. 

Illetve ebben a könyvben az is benne van, hogy a különböző
 személyiségtípusok gyengéire ajánl egy-két "megoldást", úgymond kezelési tanácsot önmagunk számára, és ebből lehet szemezgetni, hogy ha valaki magára ismer bizonyos gyengékről, elolvashatja hogyan is kéne kezelnie azt. 

Én úgy töltöttem ki a tesztet, hogy fogtam egy darab papírt, és mindent kiirogattam, ikszelgettem, aztán miután ezzel megvoltam, rákerestem a neten, és természetesen fent vannak a tesztek, és egy gombnyomás a kiértékelés, ehh, mindegy.

Szóval ha valakit érdekel ez a vonal, vagy csak kíváncsi milyen típusba tartozik, annak érdemes elolvasnia a könyvet. 
Az én jellemzésemben sok olyan volt, ami abszolút nem igaz rám, viszont néhány olyat is találtam, ami viszont eléggé beletrafált, és érdekes volt arról olvasni, hogyan is kellene ezeket a tulajdonságokat kezelni a jövőben.

A teszt itt megtalálható és kitölthető.

- Eredeti cím: Personality Plus

1 megjegyzés:

csenga írta...

Ezt a könyvet nemrég kaptam a barátnőmtől-...lehet célozni akart valamire????...szóval nem is gondoltam volna,hogy ilyen érdekes.na majd jól kitöltögetem a teszteket én is:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...